Bevar det gode naboskab

Når du bor i en afdeling i Plus Bolig, er det som at bo i et lille samfund. Derfor er det vigtigt, at du og de andre beboere i afdelingen tager hensyn til hinanden.

#

Når du bor i en afdeling i Plus Bolig, er det som at bo i et lille samfund.Derfor er det vigtigt, at du og de andre beboere i afdelingen tager hensyn til hinanden.

I hver afdeling i Plus Bolig har beboerne vedtaget en husorden, som indeholder nogle enkle regler og retningslinjer, som skal være med til at sikre et godt naboskab i afdelingen.

Du kan læse husordenen for din afdeling via Min Side på Plus Boligs beboernet.

Husordenen skal først og fremmest hjælpe med at gøre afdelingen til et rart sted at bo. Reglerne i husorden, som beboerne i den enkelte afdeling er blevet enige om, skal derfor overholdes og respekteres.

Hvis der er beboere i din afdeling, som ikke overholder reglerne i husordenen, har du mulighed for at klage til Plus Bolig.

Du kan læse her, hvordan du klager, og hvordan Plus Bolig behandler en klage

At klage over en nabo bør dog altid være sidste udvej. Inden du vælger at klage, så er det bedst, at I først selv forsøger at løse uoverensstemmelsen selv ved at tale sammen på en god og konstruktiv måde.

En god dialog kan løse langt de fleste konflikter. Læs her om otte gode råd til at forebygge og løse nabokonflikter.

Otte gode råd til at forebygge og løse konflikter

Vil du klage over din nabo?