Hvad kan vi gøre for dig, som er boligsøgende?

Hos Plus Bolig administrerer vi 3500 lejemål i Aalborg og omegn. Læs her, hvordan du kan bliver lejer af en af dem.

#

Under vores afdelinger kan du få et samlet overblik over vores mange afdelinger. Du kan desuden se billeder og læse afdelingsdokumenter for den enkelte afdeling.

 

Har du specifikke boligønsker, kan du med fordel benytte ”kvik søg” på forsiden.

 

For at komme i betragtning til vores lejeboliger, skal du være registreret som medlem og være aktiveret som boligsøgende. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du indmelde dig på BoiAalborg.dk.

 

På hjemmesiden kan du altid holde dig opdateret omkring vores ledige boliger

 

Når du er medlem hos Plus Bolig, kan du via dit medlemslogin selv tilpasse dine boligønsker, så de passer til lige netop dine ønsker og behov. Du har altid mulighed for at redigere din profil, bl.a. i forhold til din status som aktiv/passiv boligsøgende eller fx ændre antal børn i husstanden m.v. (antallet af børn giver fortrin i nogle afdelinger).

 

Når et af dine boligønsker bliver ledigt, og du er berettiget til et tilbud (afhænger af din placering på ventelisten), har du mulighed for at modtage tilbuddet elektronisk via e-mail eller som almindelig post. På hjemmesiden vil du altid kunne følge din position på ventelisten og besvare tilbud.

 

Du er naturligvis også velkommen til at kigge ind forbi administrationen, hvor vi er behjælpelige med ovenstående. Vi kan også hjælpe dig undervejs i din boligsøgning, hvis du måtte have spørgsmål af enhver art.

 

Plus Bolig har fordelagtige åbningstider. Se åbningstider og kontaktinformation her